Partnerships

Samenwerken met Energy Day

Product Energy Day © rachelecclestone.jpg

Jouw product op Energy Day

Naast het dynamische programma, vind je ook een divers aanbod van allerlei producten die bijdragen aan een energieke en gezonde lifestyle. Van lekkere gezonde snacks tot de nieuwste sportgadgets, bezoekers van Energy Day komen aan niets tekort.

Jouw product promoten tijdens de Energy Day? Leuk! Dat kan. Stuur een mailtje naar day@energy-up.nl voor meer informatie.

Partnerships voor bedrijven

Energy Up is een vitaliteitsbureau 2.0. Onze programma’s zijn gericht op beleving en onze creatieve events zijn uniek in de markt. Wij zijn energie, en dit stralen we uit. Alles wat we doen, doen we vanuit passie. Samen maken we een onvergetelijke dag van de Energy Day:

– Samen creëren we het evenement van de toekomst, waar gezondheid in al haar vormen centraal staat.

– Bezoekers krijgen tips en handvatten mee voor een gezonder bestaan en gaan naar huis met ten minste één contact, één nieuwe ervaring en één inzicht.

– Er is ruimte voor unieke experiences, geweldige muziek, lekker eten en persoonlijke ontwikkeling.

– De combinatie tussen sport, spel, muziek, dansen, leren en genieten, resulteert in een energiek, meeslepend, duurzaam evenement.

– Neem jouw medewerkers of zakenrelaties mee naar dit evenement en geniet van alle voordelen.

Wil jij met jouw bedrijf een samenwerking aangaan met de Energy Day? Ook dat is mogelijk. Wil je meer weten, mail ons dan op day@energy-up.nl. Hopelijk tot snel!

Partnerships voor bedrijven © rachelecclestone