Programma

(Activiteiten zijn inbegrepen bij de ticketprijs)

Misschien kom je voor een ijsbad, een Energy Experience, een van de spraakmakende sprekers of om een dansje te wagen. In alle gevallen ben je meer dan welkom en kunnen we niet wachten om met je te proosten.

Programmaonderdelen

Kies je gelukshormoon

Energy Gym

Energy Gym

Tijdens deze fanatieke gymles ga jij er alles aan doen om zo fanatiek mogelijk de Energy Gym te doorstaan. Sport en spel worden op een leuke manier gecombineerd en alle deelnemers vertrekken met een brede glimlach.
Spreker – Rens Barnhoorn

Spreker – Rens Barnhoorn

Rens gelooft dat onze overtuigingen het grootste obstakel vormen op het pad naar succes.  Hij transformeert dagelijks negatieve aspecten naar krachtige overtuigingen. Daarmee inspireert hij zichzelf en anderen om succesvol te zijn, in welke zin van betekenis dan ook. Laat je tijdens Energy Day inspireren door Rens!
Drum Session – ”Beat It!”

Drum Session – ”Beat It!”

In alles en iedereen zit ritme. Kan jij de beatkoning in jezelf naar boven halen? In deze workshop neemt Danique Kos je mee op een muzikale reis met een drumstel die gecreëert is door spullen die je zelf ook thuis zal vinden!
Purpose Point

Purpose Point

Kun je wel wat meer regie over je leven gebruiken? Denk je wel eens na of je wel alles uit je leven haalt wat erin zit? Zijn er onverwachtse veranderingen die je plannen overhoop hebben gegooid? Wat de reden ook is, jij bepaalt of dit het moment is om purpose gedreven te gaan leven.
  • Gegeven door: Tymon Geul (Gump)
Spreker – Wout van Helden

Spreker – Wout van Helden

Wout heeft alle kennis in huis om jou  alles over gezond leven te leren. De naam Helden Health is erg toepasselijk, want Wout is een superheld op het gebied van gezondheid. Volgens Wout kunnen de kleinste veranderingen, zorgen voor een chronisch gezond leven.
Spreker – Timo Lamboo

Spreker – Timo Lamboo

Timo was tot zijn 38e IT projectmanager, tot hij besloot het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan. Hij is nu fulltime coach en trainer die alles weet op het gebied van een gezonde lifestyle en mindset. Tijdens Energy Day vertelt Timo je alles!
Spreker – Arie Boomsma

Spreker – Arie Boomsma

Arie Boomsma komt je tijdens Energy Day inspireren met zijn pepsessie. Aan de hand van praktische oefeningen, snedige anekdotes en direct toepasbare tips weet Arie elke groep te motiveren en te inspireren. Op zijn eigen kenmerkende wijze vertelt hij over het stellen (en volhouden) van doelen en het vinden van tijd voor beweging in een druk leven.
Happy Stones

Happy Stones

Een Happy Stone is een steen die beschilderd is door zomaar iemand en hem ergens neerlegt om de vinder blij te maken. Onder begeleiding van onze topper Steffie kunnen de kids op Energy Day doodgewone stenen decoreren tot een prachtig kunstwerk. Maak jij samen met je zusje, broertje, moeder of beste vriend(in) de mooiste steen?
Twerken

Twerken

Twerken is de populaire dansvorm waarbij krachtige soepele heupbewegingen centraal staan. Naast de fysieke uitdaging, waarbij je been- en bilspieren flink getraind worden, besteedt Carmen veel aandacht aan het ontdekken van je sensualiteit en het waarderen van je eigen lichaam.
  • Gegeven door: Carmen
Bachata

Bachata

Tijdens de dansclinic gaan we eens goed aan de slag met het gelukshormoon endorfine. De muziek, het bewegen de verbinding en het groepsgevoel prikkelen allerlei geluksgevoelens. Daarnaast train je met dansen ook je geheugen op een spelende wijze.
Energy Experience

Energy Experience

Hét trademark product van Energy Up mag niet ontbreken op de Energy Day. Deze door ons ontwikkelde energizer verhoogt in korte tijd het energieniveau van elke deelnemer. Het doel van de activiteit is om verbinding te maken met elkaar, in beweging te zijn en samen plezier te maken. 
Crossfit Workout

Crossfit Workout

Deze activiteit bestaat uit drie onderdelen. Dymphy maakt je wegwijs in de combinatie van fitness, atletiek en gymnastiek. Onder begeleiding van deze ervaren instructeur doe je leuke en authentieke oefeningen. Alle onderdelen worden uitgevoerd in teamverband. 
Bird Safari

Bird Safari

Het is ongelofelijk wat de Flevowildernis allemaal te bieden heeft. Tijdens deze wandeling zal je samen met een gids op zoek gaan naar bijzondere vogels. Kom tot rust en leer meer te weten over de Nederlandse natuur.
Train Like A Marine

Train Like A Marine

Tijdens deze bikkelharde training van Mind the Body wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. Heb je het fysiek zwaar tijdens het parcours? Vraag dan om hulp aan je team. Zo wordt de band met je team sterker en leer je efficiënt samenwerken.
Community HAKA

Community HAKA

Tijdens deze energieke Haka workshop leer je de basisbeginselen van de Haka-dans kennen en ontdek je de betekenis ervan. Ook word je uitgedaagd om in korte tijd, groepsgewijs een eigen dans te neer te zetten. Dat alles in een uur vol plezier, energie, teambuilding, verbinding, leiderschap en expressie.
Slaapclinic

Slaapclinic

Na een goede nachtrust ben je energieker, scherper, vrolijker en assertiever. Na het volgen van deze workshop weet je exact wat je moet doen om het maximale uit jouw nachtrust te halen. Je onderzoekt jouw persoonlijke ervaringen binnen dit onderwerp en leert hoe je jouw eigen slaapgedrag kan beïnvloeden.
Ligconcert

Ligconcert

Dit ligconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden je lichaam en je emoties beïnvloeden. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.
Mara Wells (dj-set)

Mara Wells (dj-set)

Mara Wells haar setjes brachten massa's feestende mensen in beweging van Ibiza tot Londen. Ze komt Energy Day op z'n kop zetten met haar unieke en energieke sound. Van kleins af aan heeft zeal een passie voor muziek en dit hoor je terug in haar DJ set waarbij stilstaan geen optie is!
Tantra Workshop

Tantra Workshop

Een tantra workshop is anders dan wat je gewend bent. Een workshop waarbij je van tevoren precies weet wat er gaat plaatsvinden, zit er bij deze activiteit niet in. Aangezien Tantra een heel persoonlijke weg is van zelfontplooiing en bevrijding, ligt dat nèt even anders. Spannend en heel leerzaam!
Acro Yoga

Acro Yoga

Deze vorm van yoga combineert yoga, acrobatiek en Thaise massage en helpt je bij het opbouwen van kracht en lenigheid, door diverse en intensieve houdingen in de lucht en op de grond. Versterk je core en verbeter je coördinatie. Wanneer je het samen met je partner doet, is het een goede manier om meer vertrouwen en intimiteit te creëren.
Ademsessie

Ademsessie

Bij een ademsessie leer je over de kracht van ademhalen. Met verschillende oefeningen stimuleren we een actieve manier van ademen waarmee gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam voelbaar worden.
Massage

Massage

It's all about balance; tussen al het dansen en feesten, is er tijdens Energy Day ook ruimte voor ontspanning. Massage pro David Keizer laat jou helemaal tot rust komen tijdens zijn ontspannende massage. Deze behandeling van de spieren is relaxatie voor lichaam en geest.
Vuurschaalceremonie

Vuurschaalceremonie

Tijdens de vuurschaalceremonie staat verbinding centraal. Hier ga je eens goed de diepte in met elkaar, over onderwerpen waar je wellicht niet elke dag over praat. Onder begeleiding van een coach wordt de groep in kleinere groepen verdeeld waarna verschillende speeddate vragen de revue passeren. Voel de verbondenheid, het vertrouwen en maak vrienden voor het leven.
Creative Drawing

Creative Drawing

We kunnen het allemaal maar toch doen we het te weinig: lekker tekenen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze tekenworkshop. Wist je dat creatief bezig zijn hartstikke goed is voor je brein? Onder begeleiding van een coach ga je persoonlijke elementen uit je leven verwerken tot een leuke tekening die je energie geeft telkens als je er naar kijkt.
Ijsbad Experience

Ijsbad Experience

Bij deze unieke ervaring leer je over de positieve effecten van een ijsbad. Daarna stomen we je klaar om het zelf te ervaren. Deze uitdagende sessie heeft een krachtig effect op zowel je fysieke als mentale gezondheid. 
Bodylicious

Bodylicious

In deze workshop voor vrouwen vertelt coach Laura je alles over de vier seksuele archetypen. Je komt er vervolgens achter welke archetypen jij al volop beleeft, maar ook hoe jij jouw seksualiteit een boost geeft.